El trinxat és una menja de col, patata i donja. Una combinació sàvia i autèntica de tres coses senzilles per crear-ne una nova: nutritiva, potent i memorable.
El #trinxat (amb hashtag) va néixer de la necessitat de nodrir la ment en un món inquiet i canviant d’alta velocitat ara fa uns pocs anys.
El #trinxat també és una experiència vital feta de menjar, xerrar i compartir. Una combinació tradicional i mediterrània de tres coses que sabem fer molt bé que permet viure una experiència nova: gastronòmica, intel·lectual i humana.
Ambdós trinxats, amb hashtag i sense, s’uneixen un cop cada mes per alimentar ment i cos, en una reunió d’esperits inquiets i emprenedors, amb la presència d’un expert que parla del que vol, mentre els esperits inquiets i emprenedors que l’acompanyen presencialment i el comparteixen al 2.0.
El #trinxat és una excusa per fer trobada mensual per menjar trinxat, compartir experiències i xerrar fins a acabar d’arreglar el món, gaudint de la presència d’un expert que ens parla del que vol, mentre els esperits inquiets i emprenedors que l’acompanyen ho comparteixen amb tothom a través del Twitter.
Al #trinxat tothom és benvingut. Per participar només cal demanar-ho a tinxat@trinxat.cat.
El #trinxat té poques normes. Són necessàries per anar endreçats i per aprofitar l’experiència.
Ah! Per cert, participar al #trinxat no és obligatori per a ningú, ni és un regal… Per això, cadascú es paga el seu sopar, llevat de l’expert convidat.